Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Jak na Nový Zéland: Vše o Working holiday vízu

Chcete vědět, jak se legálně dlouhodobě dostat na Nový Zéland, poznat tuto nádhernou zemi a zároveň si tam vyzkoušet i pracovat? V tomto videu se dozvíte veškere informace – jaké jsou podmínky na získání víza, kdy a jak se dá vyplnit vízum, ukážu vám i postup, veškeré praktické informace před cestou na NZ. Za cca dva týdny vyjdou další dvě videa, kde se dozvíte pro změnu co a jak si zařídit po příletu, vše o práci, platech, daních a v posledním videu, jak a kde sehnat auto – campervan, za kolik a jak si můžete předělat normální auto na kempovací :) Takže se nezapomeňte přihlásit k odběru mého kanálu, ať nezmeškáte žádné z těchto videí! :)

Formulář na rentgen hrudníku a zdravotní prohlídku budete dokládat až v případě, že se vejdete do kvóty, tzn. až zaplatíte poplatek za vízum a příjde vám od nich tento požadavek, potom budete mít 15 dnů na to, si vše zařídit, vyplnit a doložit.

Letenky a zdravotní pojištění: můžete se obrátit na cestovní agenturu pana Théra, který je specialista na Nový Zéland, zde: http://www.novy-zeland.biz nebo přímo emailem: [email protected].

Sdílejte článek

Ohodnoťte článek

Zatím nikdo neohodnotil, buďte první.

Autor článku

Markéta Mandíková
Markéta Mandíková

Ráda bych vás vzala s sebou na mé cestování okolo světa, kde vám ukážu ty nejzajímavější místa a řeknu vám různé tipy a triky. Právě jsem započala mé doposud největší dobrodružství a to 6-ti měsíční cestování na Novém Zélandu, v Austrálii, Vietnamu, Thajsku, Malajsii a na Borneu. Tak rychle checkujte můj Youtube kanál TRAVEL WITH BLONDIE, kde vám ukážu ty nejlepší zážitky a povím vám můj příběh. Protože to je hlavní bod cestování – sdílet svoje zážitky! A nezapomeňte na odběr mého kanálu, ať vám neuteče žádné nové video! :)

Podobné články

Diskuse u článku

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odeslat komentář